Nejlepší kamarádi - FotoTapeta12V uplynulém týdnu jsme se dál seznamovali mezi sebou. Povídali jsme si o kamarádech, jak se k sobě chovají, zahráli si pohádku "Boudo, budko" a řekli si, že kamarády musíme i respektovat. Dále si děti opakovaly jména kamarádů při hrách s padákem u her "Podbíhaná" a "Sochy." Řekli jsme si, že každý z nás má ve třídě své místo, děti poznávaly značky kamarádů. Ale také hračky mají svá místa, proto děti po hmatu hračky poznávaly a potom správně odnesly na jejich místo.

Učili jsme se pojmenovávat dny v týdnu, počasí, cvičili jsme s básničkou "Malý brouček" a zpívali jsme písničky "Sluníčko lechtá" a "Ježíš žije," které jsme následně zazpívali otci arcibiskupovi při jeho návštěvě.

Na konci týdne jsme si udělali ve třídě překážkovou dráhu, kde děti prolézaly tunelem, chodily po kladině, molitanových schodech a učily se skok snožmo.

Odpoledne odpočívaly u knih "Pohádky do postýlky" a "O víle Amálce a žabce Márince." Tvořily květiny z papíru, kreslily domečky, postavy a procvičovaly grafomotoriku.