gipy

Ředitelka CMŠ Ovečka v Olomouci vypisuje výběrové řízení na pozici učitel, učitelka mateřské školy s nástupem od 1.9. 2024. Požadavky: odborná kvalifikace v oboru podle zákona o pedagog. pracovnících, trestní bezúhonnost, praktikující katolík,katolička. Výhodou je znalost Celistvé na smysl zaměřené náboženské pedagogiky nebo Katecheze Dobrého Pastýře, pedagogiky M. Montessori, pozitivní a lesní pedagogiky, není to ovšem podmínkou.

Životopis je možné poslat prostřednictvím e-mailu nebo poštou, bližší informace poskytne ředitelka, v případě, že si předem sjednáte schůzku.

 

Církevní mateřská škola Ovečka v Olomouci nabízí pracovní pozici na místo podpůrného pedagoga s nástupem od 1.9.2024.  Základní požadavky: trestní bezúhonnost, vzdělání podle zákona o pedagogických pracovnících,  nebo kurz asistenta pedagoga.  Bližší informace a podrobnější požadavky u ředitelky školy na e- mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., mob. 739344027.